Еднодневен излет во Чардак 2016


На 14.10.2016 ООУ„ Крсте Мисирков“ организираше еднодневен излет во месноста „Чардак“ со учениците од I до IX одделение.

Излетот беше беспрекорно организиран. Во 9 часот со организиран автобуски превоз се упативме кон предвидената локација. Временските услови беа идеални. За брзо време се створи пријатна атмосфера каде учениците се рекреираа со најразновидни активности и игри. Го посетија и манастирот св.„Илија“. Беше задоволство да се гледа задоволството на нивните лица кои оддаваа целосна исполнетост. Предвиденото време за излетот помина за час и попладне во 14 часот видно задоволни се упативме кон училиштето.