Спортски активности 2016


По повод Денот на општината 3 ноември, учениците од ООУ Крсте Мисирков учествуваа на спортските активности организирани од Општинскиот сојуз на училишен спорт на Гази Баба на 27.10.2016 година во спортската сала Методија Андонов Ченто при ООУ Наум Наумовски - Борче.

Нашите ученици се натпреваруваа со две други училишта и покажаа, физичка подготвеност, спретност и спремност на највисоко ниво.