Работилница 2018


Втора работилница од општинскиот проект„Градиме заедничка иднина“ одржана на 31.05.2018 во нашето училиште.
Учениците од основните училишта во општина Гази Баба рециклираа, селектираа и играа.
На детската радост и немаше крај. Нови другарства и беспрекорни креации...