HUMANITY HAS NO BORDERS - Прв ден - 2018


ПРОЕКТ: REACH OUT AND LEND A HELPING HAND: HUMANITY HAS NO BORDERS –

НАШИТЕ УЧЕНИЧКИ ТЕОНА БОШКОВСКА И АНАСТАСИЈА ПОПОВСКА ГО ПРЕТСТАВУВААТ УЧИЛИШТЕТО НА ВТОРА СРЕДБА ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ ВО АТИНА.

ПРВ ДЕН – ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА УЧИЛИШТЕТО