Детска недела 2018


На ден 05.10.2018 во ООУ Крсте Мисирков се организираше прием на првачиња во детската организација. На приемот беше прочитана заклетвата, секое дете доби соодветен подарок. Холот беше пригодно декориран за ова намена со што се добринесе за уште попријатна атмосфера која овој ден ќе им го врежи во трајно сеќавање на нашите најмали ученици. На големиот одмор им се придружија другарчињата од погорните паралелки на заедничка дружба и забава.