Еднодневен излет во Пеленица 2018


На 30.10.2018 ООУ„ Крсте Мисирков“ организираше еднодневен излет во месноста „Пеленица“ со учениците од I до IX одделение.
Излетот беше беспрекорно организиран. Во 9 часот со организиран автобуски превоз се упативме кон предвидената локација. Временските услови беа одлични. За брзо време се створи пријатна атмосфера каде учениците се рекреираа со најразновидни активности и игри, а и се забавуваа со многу музика и организирано танцување. Беше задоволство да се гледа задоволството на нивните лица кои оддаваа целосна исполнетост. Предвиденото време за излетот помина за час и попладне видно задоволни се упативме кон училиштето.