Покана 2019


Почитувани,
на 02.04.2019 г. (вторник) со почеток во 17:15 часот ќе се одржи презентација на училиштето СЕТУГС Михајло Пупин, со гости од компаниите кои соработуваат со ова училиште, ЕВН, УСЈЕ ТИГАН, АРЦЕЛОР МИТАЛ, ВИТАЛИЈА, РАДЕ КОНЧАР ТЕП, МАКСТИЛ, ВАН ХОЛ.
Повелете и погледнете ги условите кои Ви ги нудат за продолжување на Вашето образование.