Online средба во рамки на Еразмус проект


Во рамки на Еразмус+ проектот: APPIc Learning на 22.12.2020 година се одржа онлајн средба на учесниците во проектот. Учесниците од четирите партнер држави: Македонија, Естонија, Полска и Германија си посакаа многу среќа и успех во новата година. Учениците од ООУ „Крсте Мисирков“ им посакаа многу успех на останатите учесници во проектот со желба за продолжување на активностите во рамките на проектот преку заеднички средби и дружења.