Среќна нова година


Ја испраќаме оваа година во многу нешта полна со предизвици. На прагот сме да ја пречекаме новата 2021 со искрени желби и надеж за поубави мигови исполнети со смеа, радост, успеси.

Директорот на ООУ Крсте Мисирков, Наташа Тргачевска - Мојсовски на сите вработени, родители, ученици и соработници им ги честита престојните празници.

Среќна Нова 2021 година!