Првенец на генерација и ученици со континуиран одличен успех


Секоја генерација е посебна, секоја генерација има свое обележје, секоја генерација е дел од нас. На сите ученици им посакуваме успех во понатамошното образование.

Честитки до сите континуирано одлични ученици од генерацијата 2012-2021. Првенец на генерација е Сара Тошеска, IX-1 одделение. Ви честитаме и ви посакуваме многу успех во иднина.

ООУ „Крсте Мисирков“ се гордее со сите вас.