Врачени дипломи и пригодни податоци на првенецот на генерацијата и учениците со континуиран одличен успех


На 11.06.2021 година директорот на училиштето Наташа Тргачевска Мојсовски им додели дипломи и пригодни подароци на учениците со континуиран одличен успех и на првенецот на генерацијата - Сара Тошевска од IX-1. Честитки за постигнатите резултати и Ви посакуваме успех и во понатамошното образование. Драги ученици, останете посебни како и до сега.