Виртуелна географија 2018


На 05.05. 2018 учениците од ООУ Крсте Мисирков имаа можност да присуствуваат на час по виртуелна географија кај најпопуларниот професор на 21 век Дејан Немчиќ со менторот Анета Чаковска.