Училишен натпревар од лига во одбојка


На 13.10.2022 во спортската сала Н.Н.Борче се одигра општински училишен натпревар од лигата во одбојка девочиња помеѓу О.У. Крсте Мисирков и О.У Наум Наумовски Борче.