Одбележување на Денот на здрава храна од 4 одделение


Учениците од 4 одд следа стручно предавање за најздравата храна медот, од нашиот домаќин Марјан Митревски кој е еден од најистакнатите пчелари.

И се поразбира - Здрава храна и спорт за правилен раст и развој на учениците.