Училишен натпревар од лигата во кошарка


На ден 21.10.2022 во спортската сала Методија Андонов - Ченто се одигра училишен натпревар од лигата во кошарка помеѓу О.У. Крсте Мисирков и О.У Григор Прличев со резултат 14:11.