Учество на Национално првенство во крос


На 23.10.2022 година во Скопје во организација на АФСМ се одржа Национално првенство во крос. Одличен успех за нашите ученици, сребро за Виктор Чакаровски и бронза за Хамза Резма. Им честитаме за успехот.