Литературно читање


Денес во нашето училиште беше организирано литературно читање. Талентираните поети ги прочитаа своите творби, а младите флејтисти ја изведоа прекрасната мелодија од Николо Паганини. Направивме спој на две прекрасни уметности музиката и литературата.

Благодарни сме до сите ученици кои покажаа интерес и успех како млади автори на уметнички творби.