Работилница за изработка на француско-англиски илустриран речник


Во склоп на активностите посветени на неделата на Крсте Мисирков, денес се одржа првиот дел од работилницата за изработка на француско-англиски илустриран речник. Еден дел од учениците цртаа, а останатите сечеа илустрации од детски списанија. Со нетрпение ја очекуваме финалната верзија!