Општински училишен натпревар во лигата во одбојка


На 15.11.2022 во спортската сала Н.Н.Борче се одигра четвртото коло од општинскиот училишен натпревар во лигата во одбојка девочиња помеѓу О.У. Крсте Мисирков и О.У. Крум Тошев. Честитки за нашите ученици кои одиграа одличен натпревар.