Општински училишен натпревар во лигата во футсал


17.11.2022 се одигра четвртото коло од општинскиот училишен натпревар во лигата во футсал момчиња помеѓу О.У. Крсте Мисирков и О.У Крум Тошев. Честитки за нашите ученици за прикажаната добра игра.