Ликовен конкурс: „The 22-nd Kanagawa Biennial World Children’s Art Exibition”, 2022yr, Japan


Прекрасни творби изработени од учениците на ООУ „Крсте Мисирков“  отпатуваа на престижната биенална изложба на детски ликовни творби во Канагава, Јапонија. 20 ученици од 7-мо до 9-то одделение со своите творби во повеќе техники ја потврдија својата креативност!

Во прилог творби и апликација со учениците-учесници.