Меѓуопштински натпревар во одбојка


На 24.11.2022 се одигра меѓуопштински натпревар во ЗОНА ИСТОК во одбојка - машки во спортска сала Ристо Крле помеѓу О.У. Крсте Мисирков и О.У. Гоце Делчев со резултат 2:0 и вториот натпревар О.У. Крсте Мисирков и О.У. Браќа Миладиновци со резултат 2:0.

Со двете победи обезбедивме прво место и учество во регионално натпреварување.

Честитки за нашите ученици за прикажаната добра игра.