Учество на книжевна манифестација


Есента е многубојна, плодна и дарежлива. За есента твореа учениците кои денес учествуваа на осмата книжевна манифестација есеј во есен за што беа наградени со дипломи за учество од страна на домаќините на настанот О.У. „Григор Прличев“ и романи од нашиот писател Горјан Петревски кој е претседател на манифестацијата.

Благодарност до ученичките Тамара Јаневска 7-3 и Миа Анева 7-2 кои твореа и присуствуваа на настанот под менторство на наставникот Ана Николова.