Општинско првенство во шах


На 05.12.2022 во ОУ Наум Наумовски Борче се одигра општинско првенство во шах со следните резултати:
Виктор Чакаровски 2 место
Марко Митевски 4 место
Искра Јовановска 4 место
Клара Џиновска  6 место.
Честитки на учениците за постигнатиот успех