Училишен натпревар одбојка


На ден 06.12.2022 во спортската сала Методија Андонов - Ченто се одигра училишен натпревар од лигата во одбојка помеѓу О.У. Крсте Мисирков и О.У. Кирил и Методиј 2 со резултат 2:0

Честитки за нашите ученици за прикажаната добра игра