Училишен натпревар од лигата во кошарка


На ден 12.12.2022 во спортската сала Методија Андонов - Ченто се одигра училишен натпревар од лигата во кошарка помеѓу О.У. Крсте Мисирков и О.У. Кирил и Методиј 1 со резултат 22:17.

Честитки за нашите ученици за прикажаната добра игра