Училишен натпревар од лигата во футсал


На ден 14.12.2022 во спортската сала Методија Андонов - Ченто се одигра училишен натпревар од лигата во футсал помеѓу О.У. Крсте Мисирков и О.У. Кирил и Методиј 1 со резултат 4:3.
Честитки за нашите ученици за прикажаната добра игра