Природни науки III-3 одд.


Учениците од III-3 одделение со својата наставничка Славица Зафировска на часот по Природни науки откриваа различни вкусови, истражуваа човечки сетила и начини на кои тие се користат за да се осознае светот - се задржавме на сетилото за вкус и мирис. На часот вкусивме домашен мармалад од шип заедно со различни вкусови на чаеви.