Училишен натпревар од лигата во кошарка


На ден 20.03.2023 во спортската сала Методија Андонов - Ченто се одигра училишен натпревар од лигата во кошарка помеѓу О.У. Крсте Мисирков и О.У. Дане Крапчев со резултат 31:46.