Училишен натпревар од лигата во кошарка


На ден 27.03.2023 во спортската сала Методија Андонов - Ченто се одигра училишен натпревар од лигата во кошарка помеѓу О.У. Крсте Мисирков и О.У. 25 Мај со резултат 25:15.