Училишен натпревар од лигата во одбојка


На ден 28.03.2023 во спортската сала Крсте Мисирков се одигра училишен натпревар од лигата во одбојка помеѓу О.У. Крсте Мисирков и О.У. 25 Мај со резултат 2:1.