Училишен натпревар од лигата во футсал


На ден 29.03.2023 во спортската сала Методија Андонов - Ченто се одигра училишен натпревар од лигата во футсал помеѓу О.У. Крсте Мисирков и О.У. 25 Мај со резултат 0:2.

Честитки за нашите ученици за прикажаната добра игра.