Натпревари во футсал - машки


Во спортската сала Методија Андонов - Ченто на ден 13.04.2023 година, во организација на Општинскиот сојуз на училишен спорт на Гази Баба и ФУСМАК се одиграа натпреварите во футсал - машки за 6 и 7 одделение каде беа постигнати следните резултати:

ООУ Вера Јоциќ - ООУ Крсте Мисирков

ООУ Н.Н.Борче - ООУ Дане Крапчев