Училишен натпревар од лигата во кошарка


На ден 26.04.2023 во спортската сала Методија Андонов Ченто се одигра училишен натпревар од лигата во кошарка помеѓу О.У. Крсте Мисирков и О.У. Вера Јоциќ со резултат 26:24.