Општински натпревар по географија


На Општинскиот натпревар по географија кој се одржа на 4.03 2023год. од нашето училиште учествуваа 9 ученици под менторство на наставникот Анета Чаковска. Според постигнатите резултати сите се пласираа на Регионалниот натпревар. Честитки и успех во понатамошните натпревари.