Посета од градинката „25 мај“


Отворен ден во ООУ Крсте Мисирков. Во соработка со градинката 25 мај организирана е посета на големата група на нашето училиште. Посета на училишната библиотека и средба со првоодделенците. Си разменивме многу прегратки, насмевки и песнички. Идните првачиња и нивните први чекори во основното образование.