Проект: Фудбал во училиште


Носител: ФФМ во соработка со ФУСМ.

Учениците од 2/3 и 4/5 одделение од ООУ”Крсте Мисирков”- Гази Баба се пласираа на завршниот турнир на ФФМ.

Резултати: 2/3 одд

ООУ. Крсте Мисирков - ООУ. Н.Н Борче 4:1

ООУ. Крсте Мисирков - ООУ. 25 Мај 5:0

Резултати: 4/5 одд

ООУ. Крсте Мисирков - ООУ. Н.Н Борче 2:0

ООУ. Крсте Мисирков - ООУ. 25 Мај 2:0