Училишен натпревар од лигата во кошарка


На ден 15.05.2023 во спортската сала Методија Андонов Ченто се одигра училишен натпревар од лигата во кошарка помеѓу О.У. Крсте Мисирков и О.У. Наум Охридски со резултат 33:17.