Oдбележување на Меѓународниот ден на пчелата


Нашето училиште денес беше дел од повеќе активности кои се реализираа по повод одбележување на Меѓународниот ден на пчелата, а во организација на Земјоделскиот институт во Скопје, Словенечката Амбасада, општината Гази Баба и Организацијата за Храна и Земјоделство на Обединетите Нации (FAO).

Учениците низ повеќечасовна активна работа, уште еднаш потврдија за нивната одговорност, посветеност и исполнителност. Во знак на искрена благодарност од страна на претставничката на Словенечката Амбасада им беа доделени благодарници и подароци.