Училишен натпревар од лигата во одбојка


На ден 16.05.2023 во спортската сала Методија Андонов Ченто се одигра училишен натпревар од лигата во одбојка помеѓу О.У. Крсте Мисирков и О.У. Наум Охридски со резултат 2:0.