Државен натпревар по биологија


На Државниот натпревар по Биологија кој се одржа на 20.05.2023 година на ПМФ, нашите ученици постигнаа одлични резултати:

Мартин Андрески 7-2 одд. - Втора награда

Петар Андов 7-2 одд. - Втора награда

Бисера Дрндар 8-2 одд. - Трета награда