Проект: Фудбал во училишта


Носител: Фудбалска федерација на Македонија, во соработка со Федерација на училишен спорт на Македонија.

На ден 31.05.2023 година, на терените на ФФМ Скопје, се одиграа завршни натпревари во фудбал, категорија 2/3 одд. Натпреварите поминаа во најдобар ред, учениците спортуваа и се забавуваа.