Општинското првенство во Тенис


Виктор Чакаровски победник на Општинското првенство во Тенис 2022/2023година.

На ден 01.06.2023 година во организација на ОСУСГБ на терените во ООУ Григор Прличев се одржа турнир во тенис.

Калина Ацевска покажа добра игра и стигна до четвр финале.

Честитки за постигнатиот успех.