Државен натпревар по информатика


Ученикот Бисера Дрндар освои трето место на државниот натпревар во информатика за ученици од основните училишта, во организација на едукативен центар „Алгоритам центар“. Училиштето се гордее со неа и и посакува и понатамошни успеси.