Трибина на тема „Булинг“


На 26.09.2023 година во Домот на култура Димитар Влахов - Автокоманда беше одржана трибина на тема „Булинг“ со специјализиран гешталт психотерапевт Тиана Ивановска, на која присуствуваа ученици и од нашето училиште, како и поделба на благодарници за најуспешни ЦК ХПВ проекти за основните и средните училишта од општина Гази Баба. Настанот го организираше Црвен крст Гази Баба.