Завршна активност во рамките на Детската недела


Завршна активност во рамките на Детската недела под мотото Светски ден на детето со нашите најмали ученици од прво одделение. Нивните врсници им подготвија забавна програма.
Хартиена торта - изненадување од училиштето за своите ученици.