Светски Ден на здрава храна!


Извонредни активности во кои учениците уживаа, работеа и пробуваат од вкусните производи изработени од нивни рачиња, со наши здрави македонски плодови, дел од плодовите беа од училишната органска градина. Добра музика и добра забава го придружуваат овој интересен настан.
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот