Изработка на моден каталог на часот по француски јазик


Учениците од 7-2 и 7-3 одделение на часот по француски јазик со наставничката по француски јазик Каролина Димовска изработија моден каталог и ги претставија своите уникатни креации. Со нивниот интерес и креативност покажаа дека изучувањето на францускиот јазик може да биде на практичен и забавен начин.