Приемни денови


ПРИЕМНИ ДЕНОВИ:
ПРЕДМЕТНА НАСТАВА - ВТОРНИК
17:10 - 18:10
Наставниците кои вторник не се во училиште на работа, приемен ден ќе имаат во среда: Н.Никола, А.Билјана, М.Виолета и Т.Анета
Приемните денови се однесуваат за седмиците од месецот кога учениците се попладне на училиште.
ПРИЕМНИ ДЕНОВИ:
ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА - СРЕДА
17:00 - 18:00
Приемните денови се однесуваат за седмиците од месецот кога учениците се попладне на училиште.